Quesadillas
för 4 personer
2 mjuka taco bröd per person
ruccola sallad
tomat
1 burk chunky salsa (medium eller hot)
5 dl cream freise
riven ost
1/2 grillad kyckling
majs
gurka
Dela kycklingen med fingrarna eller finhacka. lägg i en skål och blanda med 2 dl cream freise
och 2 msk salsa, tillsätt riven ost och blanda.
Ta fram en stekpanna som rymmer ett taco bröd. Sätt på högsta värme utan fett i stekpannan.
lägg taco brödet på en tallrik och lägg en- två msk med kyckling"smörjan" i brödet.
Lägg ytterligare ett bröd ovanpå och massera ut "smörjan" till kanterna av bröden.
Stek sedan varje sida i ca 30 sekunder för att få en fin stekyta.
Lägg på tallriken dela två gånger så att det blir 4 mindre bitar.
serveras med ruccola sallad, majs och gurka, samt salsa och cream fresise.
Enjoy!
2 mjuka taco bröd per person
ruccola sallad
tomat
1 burk chunky salsa (medium eller hot)
5 dl cream freise
riven ost
1/2 grillad kyckling
majs
gurka
Dela kycklingen med fingrarna eller finhacka. lägg i en skål och blanda med 2 dl cream freise
och 2 msk salsa, tillsätt riven ost och blanda.
Ta fram en stekpanna som rymmer ett taco bröd. Sätt på högsta värme utan fett i stekpannan.
lägg taco brödet på en tallrik och lägg en- två msk med kyckling"smörjan" i brödet.
Lägg ytterligare ett bröd ovanpå och massera ut "smörjan" till kanterna av bröden.
Stek sedan varje sida i ca 30 sekunder för att få en fin stekyta.
Lägg på tallriken dela två gånger så att det blir 4 mindre bitar.
serveras med ruccola sallad, majs och gurka, samt salsa och cream fresise.
Enjoy!
Kommentarer
Trackback